Konceptet

Ditt nya sällskapsrum

Där gågatan ringlar sig fram, mitt i Ängelholms stadskärna, öppnar snart ditt nya sällskapsrum. En plats för mat och möten, shopping och vimmel. 

Här ger vi nytt liv till Storgatan 40 med nya väggar och nya visioner – nya butiker och nya restauranger. En plats där du kan ta en välgjord kaffe, besöka en pop up butik, slå upp din laptop, köra ett parti boule eller bara stanna en stund för att titta på människorna och känna stadens puls. En plats för events och upplevelser för hela familjen och vännerna. 

Vi öppnar upp 2023 i en urban häftig miljö som renoveras för att ta fram byggnadens ursprung och historia. En plats där det gamla möter det nya. Välkommen till ÄHLM Market 2023. Ängelholms självklara mötesplats. Och ditt nya sällskapsrum.

Storgatan 40

Föreställ dig en plats mitt i Ängelholms stadskärna. En plats där du kan ta en välgjord kopp kaffe, besöka en popup-butik, köra ett parti boule, äta en god middag med nära och kära, eller bara stanna upp en stund för att titta på människorna och känna stadens puls.

Bilden visar en skiss på hur det skulle kunna se ut på ÄHLM Market på Storgatan 40.