Mat & butiker

Slå dig ner

Ta med dig vännerna, familjen, kärleken, beställ in ett glas gott och din favoriträtt från menyn, och titta på människorna. Var i nuet. Här, på ÄHLM Market, ger vi dig ett brett utbud av mat och dryck, i inspirerande lokaler och på ett fantastiskt läge i centrala Ängelholm.

Här presenterar vi bland annat våra nya restaurantörer
Vi har systrarna Emma och Evelina Sköld, som startade från en salladsvagn 2020 och gjorde succé från start. Dessutom har vi Suat Yüzel, som i princip är uppväxt i köket, och nu har han tagit kolgrillen till Ängelholm och ser fram emot att kunna erbjuda god mat lagad med kärlek.

Välkomna!

Bellis

Klassiska blomsterbutiken Bellis kommer tillbaka till Storgatan. När ÄHLM Market öppnar kommer Bellis by Sylvia att ha en filial i den nya moderna handels- och mötesplatsen. Den nya butiken kommer att ha ett nytt koncept.

Läs mer om Bellis här

Roots of Happiness

Tvillingsystrarna Emma och Evelina Sköld som driver Roots of Happiness har en passion för att skapa skillnad och förändra hälsan till det bättre. De har en gemensam dröm om att skapa sallader som gör skillnad.

Läs mer om Roots of Happiness här

Eld&Vin

Kolgrillen får såklart en central plats när Eld&Vin öppnar sin nya restaurang i ÄHLM Market. Suat Yücel är en av regionens nya heta stjärnor på krögarhimlen. För fem år sedan öppnade den då 27-årige Suat sin första restaurang, Eld&Vin i Ängelholm. De vällagade rätterna från restaurangens kolgrill blev en succé och fann snabbt vägen till Ängelholmarnas hjärtan och magar.

Läs mer om Eld & Vin här

Paketeriet

Här gör vi din nätshopping ännu lättare och skönare. Med lite extra service än vanligt. Varje dag året runt kan du hämta ut ditt paket från Postnord i Paketeriet (bredvid Graffiti).

Läs mer om Paketeriet här