Bellis

Blomsterbutik med nytt koncept

Sylvia Jingskog har jobbat med blommor i hela sitt vuxna liv och började som 19-åring hos Göran och Birgitta Rosendahl som drev Bellis Blomsterhandel i många år. Nu öppnar hon ytterligare en blomsterbutik i ÄHLM Market.

Helt rätt timing

– Jag har länge haft funderingar på att öppna något på Storgatan men det ska vara rätt läge och plats. När möjligheten dök upp i ÄHLM Market så var det helt rätt timing. Jag tror på Markets koncept och vi kommer att ha en liten butik där med en annan inriktning än i den stora butiken som vi givetvis fortsätter driva som tidigare, säger Sylvia Jingskog som ägt Bellis i åtta år.

Ny trend

Vi tänker oss en butik med snittblommor, fångbuketter och så klart färdiga buketter. Du kan även beställa olika arrangemang och hämta upp det i ÄHLM Market. Det blir en blomsterbutik där du kan gå in och snabbt ta det du behöver, lite grab & go. Det är en trend att skapa sitt eget, man köper fångbuketter och går hem och fixar på egen hand, säger Sylvia.

ÄHLM Markets känns spännande och fräscht

– Det har nästan alltid funnits minst en blomsterbutik, Bellis hade bland annat en filial under en tid. Så jag ser fram emot att komma tillbaka på Storgatan. Hela Markets koncept känns spännande och fräscht, en plats där du kan mötas, umgås, hänga, äta och handla, säger Sylvia.