Eld&Vin

Mer än bara en restaurang

Kolgrillen har såklart fått en central plats när Eld&Vins Suat Yücel öppnade sin nya restaurang i ÄHLM Market. Men restaurangen är bara en del i hans verksamhet i den nya mötesplatsen. ”Vi driver även ett café och en bar och erbjuder mat och dryck under stora delar av dygnet”, säger Suat Yücel.

Succé med kolgrill

Suat Yücel är en av regionens nya heta stjärnor på krögarhimlen. För fem år sedan öppnade den då 27-årige Suat sin första restaurang, Eld&Vin i Ängelholm. De vällagade rätterna från restaurangens kolgrill blev en succé och fann snabbt vägen till ängelholmarnas hjärtan och magar.

Härlig mötesplats

Fem år senare tvekade han inte när möjligheten dök upp i ÄHLM Market. 

– Nej, det var inget att fundera över. Jag gillar helheten man vill skapa, det handlar inte bara om min restaurang, det kommer att bli en stor härlig mötesplats. Det är bästa läget i Ängelholm, mitt på gågatan men med utmärkta parkeringsmöjligheter i p-huset under oss, säger Suat Yücel. 

Även café och vinbar

Reaktionerna över hans etablering i ÄHLM Market har varit mycket positiva. 

– Folk är glada och har gratulerat. Givetvis erbjuder vi rätter från kolgrillen men vi har även annat på menyn. Husmanskost, á la carte och dagens, berättar Suat.

Suat driver även café och en vinbar i ÄHLM Market. 

– Vi vill att folk ska kunna hänga länge hos oss. En fika på morgonen, ett glas vin eller en god drink på kvällen. Vi har i gång vår verksamhet under stora delar av dygnet.