Roots of Happiness

Hälsosamma sallader

Välkomna till Roots of Happiness, en plats där vi skapar rum för dig, att ge dig själv möjligheten att bygga ditt liv. Välj att fylla det med näringsrika sallader som smakar magiskt och ser fantastiska ut. Mat som ger dig styrka med kunskap från två passionerade kostrådgivare, som brinner för att göra skillnad för andra.

Om Roots of Happiness

Vi är två systrar, tvillingar i själ och tvillingar i vår mission om att inspirera till ett långt, hälsosamt och lyckligt liv!

Tänk om det hade varit självklart och enkelt hur man på bästa sätt tar hand om sin kropp och sin mentala hälsa. Idag är det ett myller av erbjudanden, mer eller mindre fungerande dieter och en mängd åtaganden och ansvar i vardagen som leder till stress, och ibland även utmattning!

Vi vet, vi har själva sprungit i ekorrhjulet, vi har också hoppat på olika dieter och metoder, vi har pusslat och kämpat, sökt efter den optimala hälsan både på ut och insidan. Det har skapat dem vi är idag.

Tid & kärlek

Vår mat är det som bygger vår kropp, som ger energi, som skapar glädje men som fram för allt ger ett resultat över ditt välmående. Vad du väljer att äta skapar din kropp och din hälsa. Vi finns för att underlätta för dig och ge dig de bästa förutsättningarna, inte bara nu men även i framtiden! Våra sallader är allt och lite till, det där extra du letat efter.

Med kunskap från två utbildade kostrådgivare är våra sallader väl genomtänkta med ett innehåll som ger allt det där kroppen hurrar över. Vi gör i stort sett allt helt från grunden och har noga valt ut råvaror utifrån innehåll och som är snälla mot klimatet. De inte bara ser fina ut utan smakar fantastiskt och håller dig mätt länge på grund av den höga näringstätheten. En sallad som har det där, det där som du inte längre behöver leta efter.

Tjänster & Event

Häng med på vår resa där välmående möts i härliga events, där vi skapar gemenskap och bygger vidare på vår mission. En mission och tro på att lycka infinner sig när en efter en pusselbit läggs, där varje bit skapar välmående och bygger tillsammans din balanserade kropp.

Kolla in vad som är på gång!