Pop-up Market

Nordvästra Skåne är öppet – följ med på tåget?

ÄHLM Market har äntligen öppnat upp dörrarna, och här, mitt på Storgatan i Ängelholm, ska vi se till att det händer saker varje dag. Restauranger, eventtorg med boulebana, paketutlämning med omklädningsrum och en stor handelsyta finns hos oss på ÄHLM Market.
Mitt i detta vimmel, kan du få synas med ditt varumärke.

Vare sig om du är marknadsansvarig på ett stort e-handels företag, grundare av en startup med en sjukt cool produkt som du vet kommer revolutionera marknaden, eller vill ge ditt varumärke en extra boost, så vill vi hjälpa dig.

Vi kommer arrangera event, skapa liveshower, och mitt i allt detta kan du synas.

Välkommen!

Stärk relationerna

Att exponeras på ÄHLM Market kan ha flera anledningar, är du kanske intresserad av att testa på Ängelholm och den Nordväst-skånska marknaden men inte känner dig redo att ge dig in på ett flerårigt hyreskontrakt riktigt än? Vill du förstärka relationen till dina kunder som bara ser dig online idag? Vill du hoppa ur din comfort zone och prova på något helt nytt?

Tillsammans

Om du vill veta mer om hur vi tillsammans med er vill bygga upp en modern cityhandel i underbara Ängelholm, så vill vi prata med dig. Vårt mål är att alltid utvecklas och skapa unika ramar för alla nya varumärken genom en flexibel approach till just dig och ditt företags behov.

Vi kan se er hos oss

Så, kan ni se er hos oss? Vill ni höra mer? Så roligt! Skriv, ring, skicka brevduva, vi längtar att få höra ifrån er.

Kontakta Louise Johansson på 073-438 81 88 eller louise@ahlmmarket.se